Oportunitati CCC

Posted in Blog on May 20, 2015
Oportunitati CCC

Compania CCC ofera pentru toti tinerii pasionati de comunicare, vorbitori avansati de una dintre limbile straine: Franceza, Spaniola, Italiana, Portugheza sau Engleza oportunitatea unui start de suCCCes in cariera.!

CCC este o companie multinationala de top care se axează pe valori umane și asigură un mediu modern, conceput pentru crestere deopotrivă personala cat si profesionala. Locatia din Bucuresti asigura suportul  prin telefon, email si chat pentru departamentul de customer care al Turkish Airlines si Ryananir, cat si pentru alte companii de renume.

Competence Call Center se afla intr-un proces constant de recrutare, in cautarea de noi talente care sa se alature echipei de profesionisti. Odata cu o colaborare cu noi, vei invata toate secretele si trucurile meseriei, Competence Call Center fiind o companie care se axeaza pe instruirea si dezvoltarea profesionala continua a angajatilor sai. Intra si verifica pe pagina programului lor de training si de educație continua intitulat CCC Campushttp://www.yourccc.com/en/career/campus/

Daca iti plac provocarile si iti doresti sa faci parte din echipa CCC Bucuresti, poti verifica oportunitatile disponibile aici:http://www.yourccc.com/en/career/ sau asteptam un email la jobs.bucharest@yourccc.com.

Vei avea ocazia sa cunosti echipa Competence Call Center, sa afli totul despre valorile care ii indruma, structura care le asigura succesul precum si despre oportunitatile de angajare care pot reprezenta primul tau pas intr-o cariera de succes.

Printează

Google+