OPEN DOORS WIPRO – Oportunitati de angajare pentru vorbitorii de limbi straine

Posted in Blog on May 5, 2015
OPEN DOORS WIPRO – Oportunitati de angajare pentru vorbitorii de limbi straine

OPEN DOORS WIPRO – Oportunitati de angajare pentru vorbitorii de limbi straine

 

Compania WIPRO isi deschide portile si te asteapta sa vii sa ii cunosti, oferind oportunitati de angajare vorbitorilor de limbi straine la nivel avansat, pe domenii diverse: financiar, HR,  suport tehnic etc. In centrul atentie se afla vorbitorii de Germana, Olandeza, Turca, Poloneza, limbi nordice (uedeza, norvegiana, finlandeza), dar si vorbitorii de alte limbi straine.

Evenimentul va avea loc miercuri, 13 mai, la sediul companiei.

In cadrul evenimentului vei avea ocazia sa interactionezi cu specialistii de HR  din cadrul companiei  si ulterior sa faci parte din echipa WIPRO.

Wipro este o companie o companie de outsourcing atat in domeniul IT cat si in alte domenii precum : Finanaciar, HR, Procurement, Telecom, Suport audio-video etc., care pune accentul pe dezvoltarea profesionala a angajatilor sai si ofera posibilitatea avansarii sau schimbarii departamentului  odata ce faci parte din echipa lor, considerand ca investitia in dezvoltarea oamenilor este cea mai profitabila investitie pe termen lung.

Beneficiile pe care compania le ofera angajatilor sunt numeroase si includ bonusuri de Craciun, decont pentru sport, decont pentru ochelari/ lentile de contact, asigurare de viata, asigurare medicala privata, traininguri gratuite, masaj la birou etc.

O carieră la Wipro înseamnă oportunitatea pe termen lung de a-ți explora propriul potențial, dezvoltarea continuă și bucuria de a lucra cu cele mai noi tehnologii alături de cei mai buni specialiști din domeniu.

Afla mai multe detalii si inscrie-te la eveniment accesand link-ul http://buzzjob.ro/open-doors-wipro

Printează

Google+