Concurs ”Îndreaptă-ți cariera”

Posted in Blog on December 3, 2013

JoburiLimbiStraine.ro te invită să-ți reglezi îndrepți cariera!

Ce poți câștiga?

  • 4 plăci de îndreptat părul cu ceramică Silvercrest
  • 7 stickere de perete
  • 10 seturi de mini-stickere de perete
  • 20 brelocuri de pluș

Cum poți câștiga?

În perioada 29 noiembrie- 6 decembrie pune C.V-ul tău pe site-ul JoburiLimbiStraine.ro (stai liniștit, nu contează dacă nu ai C.V, sau ești la început de drum, important este să te obișnuiești cu procesul, mai jos găsești și câteva articole ce-ți pot fi de folos ) și lasă un share public pe pagina ta de Facebook către www.JoburiLimbiStraine.ro  .

Dacă ai deja C.V-ul pe site,intri în concurs, nu mai trebuie decât să dai share.

După ce ai făcut asta, completezi aceste 4 câmpuri din link și ești înscris în concurs: https://docs.google.com/forms/d/11ZgBQQrqkRHkvwsNqRXorD3tq-zvGcggdsWCZ9uilwA/viewform

Pe data de 7 decembrie se vor extrage 41 de câștigători.

Alte detalii

Premiile le poți ridica doar de la sediul ASLS (Str. Pitar Moș, nr 7-13, etaj I, sala 11-ușa albastră-, București , program 10:00-16:00) în perioada 9-13 decembrie. Vor fi extrase și 20 rezerve în cazul în care există persoane ce  nu-și revendică premiul.

Despre C.V

De multe ori am auzit în jur următoarele: ”Nu am C.V, ce să fac acum cu el”, ”Ce să pun în C.V, nu am experiență” ?

Noi vrem să te înveți cu acest proces: C.V-ul. Fie că vrei să te angajezi sau nu, fie că ești la început de facultate sau la master, e bine să ai C.V-ul pus pe site la noi. În primul rând vei fi motivat să îmbogățești C.V-ul tău: participă la traininguri, workshop-uri, conferințe, cursuri, fă voluntariat, internshipuri ,lucrează part-time și actualizează C.V-ul.  Noi te vom ține la curent cu tot ce te poate ajuta în dezvoltarea personală și profesională (nu uita să fii abonat la newsletter : http://eepurl.com/IkySP ). Dacă vrei să te angajezi e simplu, trebuie să ai pus C.V-ul, dar dacă nu vrei să te angajezi  nu se știe pe cine poți impresiona. O companie te poate înregistra în baza lor de date și te vor aștepta să termini facultatea pentru a te angaja.

Nu ai nimic de pierdut, doar de câștigat, așa că fă-ți timp câteva minute și pune C.V-ul tău pe site!

Mai jos găsești câteva articole ce îți pot fi de folos:

3 modele de C.V-uri (recomandarea noastră este pentru cel standard, simplu și la obiect): http://www.campuscluj.ro/joburi/172-3-cele-mai-folosite-modele-de-cv-uri.html

Alte articole despre redactarea C.V-ului:

http://www.hipo.ro/index.php/vizualizareArticol/94/

http://joburilimbistraine.ro/cum-trebuie-sa-arate-c-v-ul-unui-absolvent/

http://www.gandul.info/magazin/10-reguli-pentru-un-cv-bun-cum-sa-ai-succes-la-angajare-10361906

Printează

Google+